tiistai 2. syyskuuta 2014

Hyvältä näyttää

Rakennus nousi kuin korttitalo seinä seinältä. Harjakorkeus saavutettiin perjantaina ja ulkoapäin viritys näyttääkin jo ihan talolta. Vain yksi kantava seinä on siellä asennettu väärin päin, mutta se korjaantuu melko helposti. Sisällä on vielä sepelilattia ja väliaikaiset tukipuut pitävät rakennelmaa kasassa. Säältä suojassa on.

Ehdin työpäivän lomassa seuraamaan pystytystä ja hain tyttärenkin iltapäiväkerhosta hetkeksi ihmettelemään nostureita ja leijuvia seiniä. Historiallisia hetkiä. Erityisen tyytyväisiä olemme siihen, että saimme räystäiden aluset maalattua ja talo on suurinpiirtein oikeissa väreissä.

Tulevat työt alkavat konkretisoitua ja tarkennettua aikataulua odotetaan, että saisi työt, harrastukset ja perheen sovitettua yhteen talonrakennuksen kanssa. Teetettävistä töistä jäljellä on vesi, viemäri ja sähköliitokset, pihan täytöt, talotekniikan, sähköjen ja putkien asennus, lattian valu, väliseinät ja niiden tasoitus.

Omista töistä kylppäreiden rappaus, kosteuseristys ja laatoitus, keittiön rakentaminen, parketti, seinien maalaukset ja tapetoinnit, kattopaneelit/ruiskumaalaus, listat, saunan paneelit ja lauteet, kiintokalusteet, portaat ja jotain muutakin pientä laittoa varmasti ilmaantuu... että tervetuloa pian talkoisiin!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti