perjantai 20. helmikuuta 2015

Tuhat ja yksi ruuvia myöhemmin

Talossa pitäisi olla kaikki kunnossa muuttotarkastukseen. Aikaa siihen on jäljellä viisi tuntia. Puuttuu vain tarkastajalle esitettävä kotikansio, jossa on tuotetiedot järjestyksessä. Sitä varten olen ottanut valokuvia käyttyjen materiaalien purkeista ja tuotemerkeistä. On sitten joskus mahdollista jälkikäteen tarkistaa, mitä sävyjä vaikkapa maaleissa on käytetty.

Viimeisinä päivinä olemme kumpikin olleet hiihtolomalla ja lapset on ulkoistettu mummolaan. Appiukko on tehnyt kanssamme pitkää päivää. Nyt on yläkerrassakin listat laitettu, kylpyhuoneen ja kodinhoitohuoneen kalusteet paikoillaan, sekä yksi vaatekaappi ensitarpeisiin. Kyllä sinne kelpaa jo muuttaa. Alakerrassa on vielä laitettava vähän silikonia ikkunan pieliin ja keittiön laatoituksen viimeistely on kesken. Ovivaraus siipeen meni eilen umpeen ja aukon kohdalla oleva kipsilevyseynä täytyy vielä maalata. Seinän taakse jäi vielä aloittamaton saunanrakennustyömaa.

Monta muutakin pikkujuttua jää vielä muuton jälkeiseen aikaan, ulkoverhouksen viimeistelyt, talon pintamaalaus. Kastellin kanssa on vielä asiota kesken, mutta Terawatt on ottanut hyvän loppukirin talotekniikan loppuun hoitamisessa. Tuolla ne nyt puuhaavat liesituuletinta paikalleen. Ryhdynpä minäkin tästä taas hommiin, ei ole aikaa tuhlattavaksi blogin kirjoitukseen enää tänään. Laitan kuvia kunhan saamme siivottua. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti